Historie

H-E Autoeksport er opkaldt efter grundlæggeren Hassan El Arja, som var blandt de første eksportforhandlere i Danmark. Virksomheden startede med at købe biler og eksportere dem til Libanon. Dette skulle vise sig at være startskuddet til et stort forretningseventyr, hvor virksomheden med årene eksporterede hundredvis af biler til primært Libanon og Afrika. Hassan El Arja har med sin tidlige start og erfaring fungeret som en skole for bileksportbranchen, og alle der har handlet eller arbejdet med ham, kender ham som en generøs og ærlig mand. Han har bygget sin virksomhed på hårdt arbejde, ærlighed og professionalisme, hvilket har været med til at skabe en kontinuerlig succesrig virksomhed.

Sønnerne Nasih og Nabih El Arja overtog lederskabet af virksomheden i 2009, med deres fars grundprincipper som fundament for firmaets fremtidige udvikling. Virksomheden har med erfaring og ungdommelig nytænkning været i rivende udvikling, og firmaet eksportere nu over 1000 biler om året, hvoraf størstedelen bliver eksporteret til andre EU lande.

H-E Autoeksport har i en lang årrække skabt mere værdi for danske bilejere, ved at give gode priser for køretøjer der pga. alder, serviceomkostninger og høje kilometer vil være sværere at sælge her i landet. Vi har i den forbindelse gjort danske biler attraktive i andre EU lande samt lande udenfor EU, og dermed skabt mere værdi for køretøjer på det danske bilmarked.

I vores mere end 25 år i branchen har vi anskaffet os en bred kundekreds og gode samarbejdspartnere i både Danmark og udlandet, derfor kan vi give dig de bedste eksport priser for netop din bil.