Sælg din bil hurtigt, nemt, sikkert og til en god pris!

Hvis du står og skal sælge din bil eller overvejer det, så ring til os og få et uforpligtende tilbud. Slip for useriøse bud og testpiloter. Vi ligger stor vægt på kunde tilfredshed og tryghed, og opfylder derfor alle forudsætningerne for en professionel og sikker handel.

Hos os har du mulighed for at komme hurtigt af med din bil, nemt og ubesværet. Vi tilbyder kontant afregning – og derudover tilbyder vi også at afhente din bil. Vi er det sikre valg når du skal sælge din bil.

Vil du sælge din bil? Giv os et kald, send en SMS eller udfyld kontaktformularen her på siden – vi giver svar inden for en halv time!

OBS
Alle betalinger sker enten via bankoverførsel eller kontant afregning.
Dog skal alle beløb over 50.000kr. betales igennem banken, da dette er et lovkrav fra SKAT. Hos os kan du altid være sikker på at få dine penge som aftalt. Alle bankoverførsler kan ses på kontoen med det samme, efter beløbet er overført.

Vi har stor i interesse i personbiler og varebiler som har en markedsværdi på over 20000kr. Vi opkøber biler over hele landet, dog køber vi ikke skadede biler eller biler som ikke kan køre. Vi er primært interesseret i store og mellemstore biler af mærket Mercedes, BMW, Audi, VW, Skoda, Volvo, Toyota, Nissan, Honda, Peugeot og Citroën. Ældre Biler med store motorer, biler med høje kilometertal og biler med mindre defekter har også stor interesse. Små mini biler såsom VW up og Toyota Aygo har ingen interesse.

Vi er primært interesseret i store og mellemstore biler af følgende mærker

1Indtast bilens informationer

2 Indtast bemærkninger


3Indtast dine oplysninger